Restaurant Peking
Meppel
Chinees-Indisch

Adres
Grote Kerkstraat 10
7941 LB Meppel

Telefoon
0522-252526

Openingstijden
ma gesloten (met
uitzondering feestdagen)
di 15.00   – 21.30 uur
wo 15.00 – 21.30 uur
do 15.00  – 21.30 uur
vr 15.00  – 21.30 uur
za 12.00  – 21.30 uur
zo 12.00  – 21.30 uur

Website
www.pekingmeppel.nl

Wij bereiden
Chinees-Indisch
Diëten: vegetarisch

Prijzen
Gem. prijs hoofdgerecht €15

 

Omschrijving
Al jarenlang is Restaurant Peking een begrip in hartje Meppel. Wij bieden traditionele en speciale Chinese en Indische gerechten. Onze gerechten zijn authentieker dan bij een gemiddelde Chinees. Op de uitgebreide menukaart staan bekende gerechten maar ook veel specialiteiten. Tevens is het mogelijk om een verrassing van onze chef-kok te bestellen. Hij zal, aan de hand van uw wensen, een heerlijk menu voor u samenstellen. Je beleeft de passie van de keuken. Niet alleen qua smaak, maar ook in de presentatie. In het restaurant heerst een gemoedelijke sfeer met vriendelijk personeel. Voor een gering bedrag bent u bij ons een heerlijk avondje uit.
Restaurant Peking, vanaf 1973 gevestigd aan de Wheem in Meppel, is een familiebedrijf. Destijds openden Komoo en Hung Mei Chang de deuren. Vanaf 1994 was ook zoon Hsiang werkzaam in het restaurant. Inmiddels heeft hij het restaurant samen met zijn vrouw Hai-Chiao overgenomen.
Het restaurant biedt plaats aan 60 personen. Hierdoor ontstaat een intieme en gezellige sfeer. Voor grotere groepen en tijdens de feestdagen hebben wij ook een mogelijkheid om onze bovenzaal te openen.
Wij openen in de zomermaanden ons terras. Door onze mooie locatie kunt u optimaal van de gezellige Meppeler sfeer genieten. Ook doen wij mee aan zomerse activiteiten zoals de Donderdag Meppel dagen.

Kenmerken
Sfeer: chinees, degelijk
Terras: ja, in zomermaanden
Kinderen: kindermenu en kindvriendelijk
Omgeving: in het binnencentrum
Parkeren: betaald parkeren achter het restaurant op de
Groenmarkt of op het parkeerterrein aan de Kromme Elleboog.
OV: op 10 minuten loopafstand station Meppel